SAMP CREATIVE-WORLD

In jos

SAMP CREATIVE-WORLD Empty SAMP CREATIVE-WORLD

Mesaj  Admin la data de Lun Feb 28, 2011 11:15 am

1) REGULAMENTUL SERVEULUI
* Reguli generale


1. Foloseste un limbaj decent. Injuriile de orice fel se pedepsesc, pentru prima data cu kick, motivul "Limbaj". Daca continui vei primi warn.
2. Nu folosi un nume cu continut vulgar. Se pedepseste cu kick(ban pentru insistenta).
3. Nu folosi aplicatii de tip hack/cheats sau orice alt mod de a trisa, daca esti prins ai Ban IP+Cont Banat.
4. Nu te folosi de buguri care iti aduc castiguri personale astfel vei putea fi sanctionat in diferite motive(demitere din factiune/bani pe 0/ban). Anunta-ne in legatura cu un bug la sectiunea "Bug report".
5. Publicitatea unor siteuri sau altor servere de jocuri ce nu apartin comunitatii Just2Play va fi sanctionata cu ban. Cei ce scapa pot fi reclamati la sectiunea Plangeri, bineinteles cu dovezi.
6. Nu face Deathmatch (DM)! Uciderea unui alt jucator fara nici un motiv va duce la Kick/Ban.
7. De asemenea nu face Drive-by (DB), cu exceptia politistilor . In caz contrar vei primi Kick apoi Warn.
8. Cei care sunt prinsi ca stau afk si nu apar in lista celor care stau afk (/afklist) vor primi Kick.
9. Nu contacta un Admin in joc pentru a-i propune o sugestie sau pentru unban, aceste lucruri se posteaza pe forum.
10. Nu ai dreptul sa spionezi un Admin prin nicio metoda (urmarire, ascultare convorbirii, TV etc.) decat daca acesta iti rezerva acest drept.
11. Nu face spam/Nu abuza in /report, /w, /me, /ad.
12. Folositi /report-ul in necesitati maxime (codati/reclama). Nu ingreunati activitatea Adminilor, altfel vei primi Kick/Warn.
13. Jefuirea/Atacarea unui jucator de level 1 fara un motiv intemeiat va duce la Warn.
14. Nu iesi din joc (/q) atunci cand ai wanted (daca trebuie neaparat sa iesi de pe server predate altfel atunci cand vei reintra pe server vei avea 6000s de jail penalizare) sau cand esti atacat si vei muri.
15. Nu dezvaluiti parola nimanui (nici adminilor). In caz contrar nu raspundem de contul dumneavoastra. Conturile vandute nu se mai inapoiaza.
16. Cei care organizeaza eventuri sunt obligati sa posteze aici altfel vor primi Warn.
17. Nu aveti voie sa faceti DM in zonele urmatoare: LSPD, FBI, RCSD, Unity Station (Gara LS), Gara SF. Daca nu va supuneti acestei reguli veti primi Warn, iar daca se repeta, Ban. Doar politistii au voie sa traga in aceste zone dupa suspecti.
18. FORUMUL/SERVERUL SA-MP SUNT SINGURELE CAI DE COMUNICARE OFICIALE !!!

* Reguli in factiuni :


1. Liderul trebuie sa stea in factiune cel putin o luna. Pentru nerespectarea acestei reguli se pedepseste cu faction punish 60.
- Membrul unei factiuni trebuie sa ramana in factiunea respectiva cel putin 2 saptamani de la recrutare. In caz contrar se pedepseste cu faction punish 60. In caz contrar, liderul ce il va recruta in aceea perioada pe cel pedepsit va fi demis sau sanctionat.
2. Daca un membru doreste sa paraseasca o factiune si are cel putin 2 saptamani de activitate, liderul nu are dreptul de a acorda faction punish. In acest caz se va demite liderul cu 60 ore faction punish.
3. Liderul care recruteaza fara cerere pe forum va fi demis din functie si va fi pedepsit cu 60 ore faction punish.
4. Liderii trebuie sa aibe un singur lider secundar, cel care va putea fi lasat urmatorul lider al factiunii in cazul in care liderul principal este demis/paraseste factiunea.
Atentie: Daca sunteti lider si nu sunteti trecut ca membru al grupului "Faction Leader" trimiteti un Private Mesage (PM) lui Alin.Amasttid si prezentati situatia.

* Ban si Unban


1. Banurile pentru coduri/cheats sau reclama sunt permanente. Doar in anumite circumstante/evenimente/sarbatoriri se pot scoate.
2. Banurile permanente sau cele pentru o perioada determinata pot fi scoase inainte de termen doar pentru o donatie de minim 5 euro

Admin
Admin

Mesaje : 8
Data de înscriere : 28/02/2011

Vezi profilul utilizatorului http://creative-world.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum